• Кажи Нешто! Пријави се и ти.

    Пријави се на конкурсот „Кажи Нешто“. Посети www.kazinesto.org.mk за повеќе информации.

  • МЕТОДИ МИТЕВСКИ БРИЦО

    Посети ја веб-страната на нашето училиште „Методи Митевски Брицо“ од Делчево.

ПЕСНА

Friday, September 26, 2014

Волонтерите на Црвениот крст во сабота ќе танцуваат на песната „Happy“

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com