Tuesday, April 1, 2014

МАКЕДОНИЈА: Песна за Евровизија

Share & Comment

Ако сеуште не сте ја слушнале Евровизиската песна, сега имате прилика да ги слушнете двете верзии: Македонската и Англиската. Овогодишен претставник ќе биде Тијана Дапчевиќ.


Дали ви се допаѓа Евровизиската песна?
  
Online zivot 
Tags: ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com