Wednesday, April 2, 2014

СОВРШЕН ТИМ!

Share & Comment

Ви прикажуваме како би изгледал идеалниот фудбалски тим создаден од најскапите играчи...Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com