Friday, March 28, 2014

ИГРА: Знамиња на држави

Share & Comment

Игра која ќе ве натера да седнете и да ги научите знамињата на државите што дури не сте ни знаеле дека постојат, бидејќи, да бидеме искрени, одвај погодивте 8...
За да ја играте играта кликнете тука.
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com