Monday, March 31, 2014

6 оригинални првоаприлски шеги

Share & Comment

Лесни и интересни првоаприлски шеги за вашите пријатели.

1. Орео колачиња со вкус на паста за заби.

2. Кукла од излогот.


3. Стик измешан со сирење.

4. „Посета“ од идолот на вашиот пријател


5. Помалку пријатено канцелариско изненадување.


6. Или пак изненадување за добредојде.


Изненадете ги вашите најблиски со најоригинална првоаприлска шега.

Tags: ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com