Tuesday, April 29, 2014

КРАЈ НА КОНКУРСОТ „КАЖИ НЕШТО“

Share & Comment

После двомесечната дружба, дојдовме до крајот на конкурсот „Кажи Нешто“.Поминаа речиси 2 месеца кога го започнавме блогот „Онлајн живот“ на којшто објавувавме на темата живот онлајн. Сега, нашиот блог брои речиси 10.000 посети и стотина статии. Овие два месеца редовно објавувавме на различни теми од училиштето, дискутиравме, ја тестиравме вашата интелегенција, ви помагавме со училишните предмети итн. Блогот нема да биде избришан, а во иднина ќе продолжиме да објавуваме статии.
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com