Wednesday, April 30, 2014

ПРЕДЛОГ ФИЛМ: Vampire Academy

Share & Comment
За оние кои не се наситија од легендите за вампирите, овој филм е вистински избор. Во едно училиште, надвор од цивилизацијата, тајно се оддржуваат часови на полу луѓе-полу вампири. Но има различни вампири, некои живеат во мирен сооднос со луѓето, додека другите пијат човечка крв. Две другарки (вампирки) се обидуваат да се справат со лошите вампири, но дали ќе успеат?

Назив:
Вампирска академија
Времетраење: 104 минути
Датум на излегување: февруари 2014Tags: ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com