Wednesday, April 30, 2014

Фарел Вилијамс со песна за Мерлин Монро

Share & Comment


Инспириран од симболот за убавина Мерлин Монро, Фарел Вилијамс којшто ги ги разруши сите рекорди со „Happy“ и „Get Lucky“, созаде нова песна која го носи името на незаборавната Мерлин. Преслушајте го.


Tags: , , ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com