Wednesday, April 30, 2014

На кои места луѓето најмногу се „чекираат“

Share & Comment
Една од опциите кои ги нуди фејсбук е да се стави локација во која сме во моментот, а покрај тоа да означиме пријател и да кажеме како се чуствуваме. Таа опција уште е позната како „чек-ин“ или на наше кажано „чекирање“.


Ние ќе ви ги издвоиме најчекираните места, а останатото можете да го прочитате на сликата.

  1. Дизниленд
  2. Бања „Сина Лагуна“ (Исланд)
  3. Плоштад „Свети Марко“ (Венеција)
  4. Ресортот „Sharm el-Sheikh“ (Египет)
  5. Улицата „Las Ramblas“ (Барселона)

Tags: ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com