Monday, May 5, 2014

ТЕСТ 4: C++ структура повторување 1

Share & Comment

Писмена проверка од структурата повторување од програмскиот јазик C++.За сите ученици од прва година кои го изучуваат програмскиот јазик C++, ова е подготовка за тестирањето по информатика. За да го проверите вашето знаење кликнете овде. Потоа напишете го вашето име и за Passcode ставете 12345. Вашите резултати можете да ги напишете во коментар.

*Воедно ова е прв тест од структурата повторување на нашиот блог, а доколку сакате да ги проверите вашите знаења од другите структури кликнете овде.
Tags: , ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com