Tuesday, March 18, 2014

ВИДЕО: СУПЕРМЕН

Share & Comment

СВЕТОТ ВО ОЧИТЕ НА СУПЕРМЕНСте посакале ли некогаш да бидете супермен, да го гледате и правите се она што го прави тој?
Ние талкајќи по интернет пронајдовме видео кое само за 1 ден се здоби со 3 милиона гледаност. Го носи насловот „СУПЕРМЕН СО ГО-ПРО КАМЕРА“. Се надеваме дека ќе ви се допадне.... уживајте.


Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com