Thursday, March 20, 2014

Billy Idol во Скопје

Share & Comment
 

  На 27ми Јуни на Скопското кале, човекот кој пред 4 години го одржа најдобриот концерт во Скопје. Картите се веќе во продажба по цена од 1000 денари, затоа побрзајте. Информирајте се на Купи карти за се.


Tags: ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com