Thursday, March 20, 2014

ЦИТАТ НА ДЕНОТ (1)

Share & Comment


  „Не дозволувај два пати да се изгориш од истиот оган.“
Цитат на денот: 20.03.2014

Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com