Wednesday, May 7, 2014

ТЕСТ 5: C++ структура повторување 2

Share & Comment

Втор тест од структурата разгранување од С++.За да го решите вториот пробен тест од струткурата повторување, кој ќе ви помогне да го проширите и воедно проверите вашето знаење, кликнете овде.

За да ги решите останатите тестови од С++, кликнете овде.Tags: , ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com