Thursday, March 27, 2014

ЗАГАТКА НА ДЕНОТ: 1 или 2?

Share & Comment
Тешка загатка која човек со натпросечна интелегенција ја решава за 15 секунди без цртање. Прашањето е кон кој број ќе покаже показлката на крајот. Размислете и оставете го вашиот одговор во коментар...


Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

2 коментари:

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com