Thursday, February 27, 2014

ПРЕДИЗВИК: IQ тест

Share & Comment
  Со само едно прашање проверете го вашиот IQ.  Нем човек отишол во продавница бидејќи сакал да купи четка за заби. На продавачката со помош на пантомима и објаснил што сака да купи. Движејќи ја раката горе-доле, лево-десно, правејќи се дека ги мие забите, продавачката набрзо сфатила што сака купувачот.

  Кога слеп човек би сакал да купи очила за сонце како би и објаснил на продавачката што сака?

                                                                                      Вашиот одговор напишете го во коментар.
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com