Friday, February 28, 2014

ПРЕДИЗВИК: Математика

Share & Comment
Во овој предизвик потребно е само да ја откриете меѓусебната поврзаност помеѓу броевите од лево и броевите од десно.


Множете, делете, собирајте и одземајте. Вклучете го вашиот мозок и сите математички функции.

                                                                                       *Вашиот одговор напишете го во коментар
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

1 коментари:

  1. od levo e razlikata a od desno zbirot na broevite primer vo prvoto prvo e pisana razlikata na 6 i 4 pa posle zbirot i se dobiva 210 :)

    ReplyDelete

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com