Friday, February 28, 2014

ПРЕДИЗВИК: Навидум лесно прашање

Share & Comment
Постои едно прашање кое ќе открие колку всушност сте паметни, без разлика каде и да студирате.


Еве го прашањето:

- Ако бејзбол палка и топка чинат 1.10 долари, а палката е поскапа од топката за долар, колку чини топката?

* Разислете убаво, а вашиот одговор внесете го во коментар.

Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

2 коментари:

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com