Thursday, February 27, 2014

ВИЦ: Еднаш се живее!

Share & Comment
Некое циганче сакало да излезе во град и му рекло на татко му:
- Тато, дај бе некој денар жити се.
Татко му вади и му дава 20 денара.
- Тато абе што ќе правам на чаршија со 20 денара?
- Потроши ги сите бе сине, еднаш се живее!
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com