Monday, March 24, 2014

Х ФАКТОР: Победничкиот настап на Даниел Кајмакоски

Share & Comment
 
Даниел е победник првата сезона на балканскиот Х Фактор.

Ако го пропуштивте победничкиот настап на Даниел, или пак сакате одново да го преслушате, тогај преслушајте ја неговата изведба на The Hardest Thing од Тоше Проески.


Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com