Wednesday, March 26, 2014

ИГРА: ВОДОВОДЏИЈА 2

Share & Comment

Игра која ќе ве натера да го користите мозокот, знаете тоа е оној ораган кој некои од нас го немаат, а пак некои само послабо го користат   ... се што треба да направите е да ги  ротирате и поврзувате цевките за да и овозможите на водата на тече... 
За да ја играте играта кликнете тука.
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com