Friday, March 21, 2014

ЦИТАТ НА ДЕНОТ (2)

Share & Comment

„Понекогаш треба да прифатиме дека некои личности можат да бидат само во нашите срца, но не и во нашите животи“
Цитат на денот: 21.03.2014
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com