Monday, April 7, 2014

5-th and 6-th Spanish Lesson

Share & Comment

Lesson 5: The Game Show
Кликни тука.

Lesson 6: The Airport
Кликни тука.
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com