Monday, April 7, 2014

3-rd and 4-th Spanish Lesson

Share & Comment

Lesson 3: The Olympics


Кликнете тука.


Lesson 4: The Spanish Class
Кликни тука.
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com