Sunday, April 6, 2014

ТЕСТ: АЛГЕБРА 3

Share & Comment

Алгебра тестот 3 не е ниту дел ист како претходните алгебра тестови. Овој тест ќе ве натера да седнете, да ја згреете столицата и да почнете да учите видејќи да бидеме искрени, никој од вас не доби отцена 5 (А) на овој тест. Доколку сте добиле, дајте ни доказ во коментар и докажете дека од вас ќе биде човек.

За да го почнете тестот кликнете тука.
Tags: ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com