Sunday, April 6, 2014

ТЕСТ: АЛГЕБРА 2

Share & Comment

Доколку мислите дека првиот алгебра тест беше лесен, тогаш ве предизвикуваме да пробате да го решите алгебра тестот 2 кој е покомплициран и потешок од претходниот.

Ако не сте го пробале алгебра тестот 1 кликнете тука.
За да го играте алгебра тестот 2 кликнете овде.
Tags: ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com