Sunday, April 6, 2014

ТЕСТ: АЛГЕБРА 1

Share & Comment

Ако знаете аглебра и ако ви иде математиката тогаш не плашете се да го решите овој тест. Тест кој откога ќе го решите добивате отцена. Ако не се премногу срамите да ја споделите отцената со нас, тогаш напишете ја во коментар.


За да го уклучите тестот кликнете тука.
Tags: ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com