Saturday, April 12, 2014

ТЕСТ 2: C++ структура разгранување

Share & Comment

Кога имаме логички услов, во програмскиот јазик С++, се јавува структурата разгранување. Таа може да биде во две или во повеќе насоки. 


Сите кои имаат некакво познавање од структурата разгранување, можат да ги проверат своите знаења овде, на тој начин што го пишуваат своето име и пишуваат 12345 за пасворд. Вашите резултати можете да ги напишете подолу во коментар. Доколку сеуште го немате решено тестот број 1, кликнете овде.

Tags: , ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com