Monday, March 31, 2014

ПЕРИОДЕН СИСТЕМ НА ЕЛЕМЕНТИТЕ И НЕГОВО ОТКРИТИЕ

Share & Comment
Сите ние го познаваме периодниот систем и неговите елементи. Го знаеме тоа бидејќи секој ден не тераат да ги учиме нив и нивните соединенија кои нас воопшто не не интересираат. Меѓутоа ние најдовме една интересна слика која ќе ве заинтересира, слика на различни земји кои ги откриле елементите...
(кликни на сликата за нејзино зголемување)


Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com