Thursday, April 3, 2014

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: Апел за помош

Share & Comment

Млада девојка, поранешна ученичка во СОУ „Методи Митевски Брицо“, боледува од многу тешка болест. Потребни се големи финансиски сретства, затоа да бидеме хумани, секоја помош е од полза.


Почитувани,
Минатата учебна година завршив Гимназиско образование во средното општинско училиште „Методи Митевски – Брицо“ во Делчево.
Боледувам од многу тешка болест. За истата ми е потребна лекарска терапија која е многу скапа. Моето семејство нема доволно средства за да ги купи лековите кои ми се неопходни, за да можам да закрепнам.
Од тие причини би ве замолила во рамките на Вашите финансиски можности да ми помогнете за да можам и јас како млад човек да се радувам на животот.
Средствата можете да ги уплатите на следната сметка:
УНИ Банка
240167101481765
Многу сме ви благодарни
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com