Thursday, April 3, 2014

Краткометражен филм за интернет педофилија

Share & Comment


„Слепа“ или „Blind“ е краткометражен филм, под режија на Ханис Багашов, талентирано 14-годишно момче од Македонија. Главна цел на филмот е да ги истакне лошите страни на интернетот, од кои една е и педофилијата. Погледнете го.


Tags: , , ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com