Sunday, March 16, 2014

Новиот Samsung Galaxy S5 e водоотпорен (ВИДЕО)

Share & Comment

Покрај другите перформанси, подобрениот изглед, капацитетот и квалитетот на камерата, новиот Самсунг Галакси С5 е водоотпорен. Најпрво тоа беа гласини, и сите беа скептични во врска со тоа, но сега е докажано.
  Погледнете го видеото и сами уверете се.


Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com