Saturday, March 15, 2014

Несреќата со малезискиот авион ја предвиделе Шакира и Питбул

Share & Comment

  Веќе една седмица, светот го бара исчезнатиот авион, а се појавија и нови теории. Навидум, во песната „Get It Started“ од Питбул и Шакира издадена во 2012, стиховите совршено ја опишуваат несреќата. Сето тоа го поврзуваат и со Илуминатите. Слушнете ја песната и сами заклучете.
Tags: ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com