Wednesday, March 12, 2014

ТОП 10: Најдобри игри во 2014

Share & Comment
Ви ги претставуваме најиграните, најбараните и највозбудливите игри досега во 2014 година.
Поделени се по области:

СПОРТ


Project CARS

Инвеститор: Slightly Mad Studios
Издавач: In-house

Ridge Racer: DriftopiaИнвеститор: Bugbear
Издавач: Namco Bandai

Thumper
Инвеститор: Drool LLC
Издавач: In-house
Линк: Drool

Next Car Game
Инвеститор: Bugbear
Издавач: In-house
Линк: Next Car Game site

Assetto Corsa
Инвеститор: Kunos Simulazioni
Издавач: In-house
Линк: Steam early access

F1 2014
Инвеститор: Codemasters
Издавач: TBA 
Линк: /

The Crew
Инвеститор: Ivory Tower/Ubisoft
Издавач: Ubisoft

Trials Fusion
Инвеститор: Redlynx
Издавач: Ubisoft
Линк: Trials Fusion site

Snow
Инвеститор: Poppermost
Издавач: In-house
Линк: Snow site

MXGP: The Official Motocross Videogame


Инвеститор: Milestone
Издавач: In-house
Линк: MXGP site

АКЦИЈА


Tom Clancy’s The Division
Инвеститор: Ubisoft
Издавач: In-house
Линк: The Division site

Watch Dogs
Инвеститор: Ubisoft
Издавач: In-house
Линк: Watch Dogs site

Grand Theft Auto 5
Инвеститор: Rockstar
Издавач: In-house
Линк: GTA 5 site

Mirror’s Edge 2
Инвеститор: DICE
Издавач: EA
Линк: Mirror's Edge site

Mad Max
Инвеститор: Avalanche
Издавач: Warner Bros
Линк: Mad Max site

Elite: Dangerous
Инвеститор: Frontier Developments
Издавач: In-house

Star Citizen
Инвеститор: Cloud Imperium Games Corporation
Издавач: In-house

Deus Ex Universe
Инвеститор: Eidos Montreal
Издавач: Square Enix
Линк. Deus Ex Universe

Transistor
Инвеститор: Supergiant Games
Издавач: In-house
Линк: Supergiant site

Mercenary Kings
Инвеститор: Tribute Games
Издавач: In-house
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com