Thursday, March 6, 2014

ВИДЕO: Бебе и битбокс!

Share & Comment
"Кога вујко ми може, зошто да не и јас?". Малото бебе се обидува да го имитира својот вујко после неговиот битбокс. Погледнете го видеото во кое насмеа над еден милион гледачи на YouTube.


Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com