Saturday, March 29, 2014

ВИДЕО: Трајче Ѓоргиев - неверојатен талент

Share & Comment


Сакаме да ви го претставиме осмооделенецот Трајче Ѓоргиев кој со изведбата на мега-популарната песна на Бруно Марс ја воодушеви јавноста. Ви го претставуваме детето кое по Даниел Кајмаковски е најголем талент во Македонија.



Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com