Thursday, March 6, 2014

Запознајте го татко му на Даниел Кајмакоски, кој исто така е пејач

Share & Comment
 

Павле Кајмаковски е таткото на талентираниот Даниел Кајмаковски, наш преставник на Х Фактор и потенцијален победник. Тој веќе подолго време настапува на фестивали, и веројатно е познат на дел од постарата публика. Веќе некое време откако се преселиле во Австрија не пеел, но со учеството на Даниел во Х Фактор, тој продолжи да гостува на фестивали. Во продолжение слушнете една од неговите изведби, па сами проценете кој е подобар.


Tags: ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

1 коментари:

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com