Thursday, March 6, 2014

ВИЦ: Секретарка

Share & Comment
Ви го претставуваме еден од најчитаните вицови неделава.

Жената љубоморно го испитува мажо:
- Слушнах оти имаш нова секретарка. Колку години е?
- 20.
- Како се справува сос работата?
- Не многу лошо.
- Кој ја вработи?
- Главние шеф.
- Убава ле е?
- Не можам да кажам, това е работа на вкус.
- Плава ли е?
- Да.
- Слаба ли е?
- Да.
- Како се облекува?
- Бавно, многу бавно…
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com