Tuesday, March 11, 2014

ПРЕДЛОГ СЕРИЈА: Младиот врколак

Share & Comment
  Дали животот на еден средношколец може да се смени преку ноќ?


   Скот и неговиот најдобар другар Стајлс се класични средношколски лузери, кои како и сите други сакаат да го привлечат вниманието на нивните соученици и да станат популарни. Со желба да се чустуваат корисни, тие двајца ги истражуваат убиствата кои се случиле во градот, и сите други случаи на таткото на Стајлс, шериф Стилински.
  Но, да се биде навечер во шумата не е добра идеја. Животот на Стајлс се менува онаа ноќ кога во шумата ќе биде каснат од волк. Во неговиот живот започнуваат да се случуваат екстремни промени, тој станува посилен, побрз и добар во спортот лакрос. И покрај тоа што е збунет, Скот треба да ги контролира своите нови моќи. Во градот доаѓа нова убава соученичка Алисон, во која Скот се заљубува на прв поглед.
 И се би било едноставно, кога фамилијата на Алисон не би биле ловци на вколаци... Ова е уште еден мистериозен трилер со елементи на романса и хорор.

Лидија Мартин

Алисон Арџент

Стајлс Стилински

Скот МекКол

Стајлс и Скот

Алисон, Скот и Стајлс

Скот и Алисон

Tags: ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com