Monday, March 10, 2014

Светот на мојот татко (ВИДЕО)

Share & Comment

Ова видео дефинитивно е најубавото видео што некогаш сте го виделе. 


Се вика „Ова е светот на мојот татко“ и е неверојатно. Ја претставува жртвата што нашите родители ја поднесле за да бидеме денес какви што сме. За да можеме да се смееме и да плачеме, да играме и да се радуваме. Да можеме да живееме безусловно. Оваа видео дефинитивно ќе го смени вашиот поглед спрема вашите родители, ќе ве натажи но истовремено и ќе ве израдува, ќе ви го разубави денот. Ќе ве натера да ги сакате вашите родители уште повеќе од било кога. Ќе ви покаже да им бидете благодарни на оние кои ве донеле и ве израснале на овој свет. И ќе видите дека животот е во ваши раце, претставува еден огромен круг и вие сте единствените кои можете да го вртите тркалото. Се надеваме дека ова видео ќе ви остави еден голем белег во вашето срце. Но доста зборување, еве погледнете за што ви зборуваме...


Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com