Monday, March 10, 2014

ФУДБАЛ: Документарец за Тиери Анри

Share & Comment


Доколку не ви се спие и имате слободно време тогаш мора да го погледнете документарецот за легендата на фудбалскиот клуб Арсенал, а воедно и на фудбалот Тиери Анри.


Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com