Friday, April 4, 2014

ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ

Share & Comment
 • Walt Disney се плашел од глувци.
 • Мачките го мерат растојанието со нивните мустаќи.
 • "Kangaroo" значи "Не знам".
 • Albert Einstein имал проблеми со зборувањето.

 • Marie Curie била првата личност што освоила две Нобелови награди.
 • Каубојските шапки ги штитат очите.
 • Jane Goodall живеел со шимпанзо 30 години.
 • Дождот е природен освежувач на воздухот.
 • Снегот го прави светот потивок.
 • Две планети немаат Месечина.
 • Кивањето е во вашите гении.
 • Некои луѓе се плашат од долги зборови.
 • Волната на овците е водоотпорна.
 • Повеќе од половина од вашите коски, се во вашите раце и нозе.
 • Звукот патува четири пати побрзо во вода отколку во воздух.
Tags: , ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com