Friday, March 7, 2014

Тајни за патување кои треба да ги знаете

Share & Comment

  Во ова кратко видео ви се претставени неколку совети кои ќе ви се најдат при патување. Што би направиле доколку дома го имате заборевано вашиот полнач за телефон или како да заштедите при купувашето на билетите за патување. За останатите тајни погледнете го видеото:

 
Tags:

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com