Friday, March 7, 2014

ИНТЕРЕСЕН ФАКТ: Дали навистина знаете да ставите млеко во чаша?

Share & Comment
  Ако мислевте дека знаете да ставите млеко во чаша, или било каков пијалок од тетрапак, се лажевте. Проверете и уверете се во точноста на сликата.


Tags: ,

Автор:

Ние сме блогери од прва година. Блогот е направен за целите на конкурсот „Кажи Нешто“.

0 коментари:

Post a Comment

 
Copyright © ONLINE ЖИВОТ | Designed by Templateism.com